A Stereo Swing projekt a legismertebb magyar electro-swing formáció. A neves jazz zenészek és alkotók a swing és az elektronikus zenét ötvözik a dalaikban. A Fonogram-díjra jelölt formáció zenéjét és koncertjeit a különleges, egyedi hangzás és a fergeteges színpadi show jellemzi. Improvizáció, elektronika, swing és jazz, Nagy Gatsby – hangulat és virtuóz hangszeres játék.
Szerzők: Tamási László – Szűcs Gabi
A zenekar: Szűcs Gabi, Koós-Hutás Áron, Jász András, Nádor Dávid
Stereo Swing is the first hungarian electro-swing band, playing their own songs. In their music they mix the traditional swing melodies with electronic music base, with unique sound. In 2018, the band was nominated for a hungarian music award: Fonogram.
The members are the best young instrumental jazz musicians, the singer, Gabi Szűcs is a well-known jazz vocalist in Hungary. She already won The Fonogram-award, as the best jazz vocalist. They have some hit songs, and had a lot of festival gigs. The debut album “We wanna swing your world” was released in 2016. The band is 5 membered, the music base is coming from the Dj, the other instruments (drum, trompet, saxophone, vocal) is playing live.
Members: Szűcs Gabi, Koós-Hutás Áron, Jász András, Nádor Dávid
 

DISCOGRAPHY

STEREO SWING
STEPPIN’ OUT
2013

STEREO SWING
WE WANNA SWING YOUR WORLD
2016

STEREO SWING
BUG EYED BETTY
2017

STEREO SWING
BANG BANG!
2019

MEDIA